Spring til indhold

102 til årsmøde i SAK 77

Efter et par år med diverse udfordringer på grund af Covid var klubben endelig tilbage til et helt normalt årsmøde, da mere end 100 akitve og forældre mødte op i Them Svømmehal den 24. januar.

Det gennemprøvede koncept med en tur i svømmehallen for de unge, mens resten holder årsmøde efterfulgt af fællesspisning og uddeling af diplomer og pokaler viste sig igen til fulde at holde. Det er vist ikke mange mindre foreninger, der kan samle over 100 til deres årsmøde! Det er fantastisk at opleve den store opbakning til klubben.

Selve årsmødet forløb uden større dramatik. Formand Claus Birn Jensen kunne berette om et ”driftsår”, hvor alting skulle op i omdrejninger igen efter et par sæsoner præget af Covid. Ikke desto indre blev det til mange flotte resultater med både mesterskaber og landsholdsdeltagelse for klubbens elite-udøvere og et hav af flotte personlige- og klubrekorder til den store gruppe af breddeatleter.

Formanden kunne også berette, at forbundet Dansk Atletik er ved at komme på ret køl igen efter et par omtumlede år og det har blandt andet betydet, at der igen er kommet tilbud om trænerkurser, som fem af vores nuværende og kommende trænere allerede har benyttet sig af.

Takket være de store arrangementer Almindsø-stafetten og Mizuno Silkeborg Halfs tilbagevenden til ”normale” tilstande kunne kassereren også berette om en særdeles solid økonomi i klubben med både et stort overskud på den årlige drift og en solid buffer på kontoen.

Bestyrelsen kunne også berette om nye tiltag i forhold til digitaliseringen af Silkeborg Atletikstadion. Der kommer helt nyt anlæg til el-tid og desuden erstattes systemet til stævneadministration med det fremtidssikrede Roster, hvilket også betyder at klubben investerer i tablets til afløsning af clip-bords, papir og blyant ved øvelsesstederne.

Morten Blumensaat og Thomas Krejberg redegjorde for den nye satsning på talentarbejdet i klubben. Et øget antal trænere til at varetage den mere grundlæggende træning har frigjort de to nævnte til i højere grad at give tilbud til de atleter, som vil lidt mere med deres atletik. Det har været lidt vanskeligt at få sat i gang, men nu lysner det, fordi trænerkapaciteten generelt er blevet kraftigt forøget.

Det nye koncept for skole-OL viste sig meget succesfuldt og gruppen bag den lokale udgave fortsætter og satser på den sædvanlige store interesse for arrangementet fra de lokale skoler, som traditionelt nærmest står i kø for at få del i de 5-600 pladser til stævnet.

2023 byder igen på de to store arrangementer Mizuno Silkeborg Half den 25. juni og Almindsø-stafetten den 23. august. Almindsø-stafetten kan i år fejre sit 40-års jubilæum og der planlægges flere tiltag i den forbindelse også af løbets hovedsponsor SparNord Fonden og præmiesponsor Sport 24 / Sports Group Danmark.

Til bestyrelsen blev det hidtidige bestyrelsesmedlem Elisabeth Sloth Munch valgt som ny kasserer, hvor hun afløser Carmen Fløjgaard. Der var genvalg til bestyrelsen for Markus Kirk Kjeldsen og den hidtidige suppleant Michael Seindal blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem. Posten som suppleant overtages af Fri∂a Sigu∂ardótir.

Efter den officielle del af årsmødet var der fællesspisning og efterfølgende uddeling af atletik-diplomer og årets pokaler.

Fra venstre: Enya Thomesen, Liva Poulsen, Thor Rytter Larsen, Steen Hegelund, Malthe Bøgebjerg.

Årets Pokaler gik til:

Årets forvandling: Liva Poulsen

Årets SAK 77-medlem: Steen Hegelund

Årets fund under 18 år: Thor Rytter Larsen

Årets præstation: Malthe Bøgebjerg

Årets fund over 18 år: Martin Skytte Glerup

Årets ungdomsmedlem: Enya Thomesen

Du kan læse det fulde referat af årsmødet her