Spring til indhold

Malthe som bedste dansker

HVIS I TROR AT CROSSLØB ER NEMT…

Så kig lige på disse fotos fra NM i cross, som blev løbet i dag i Kristiansand i Norge. Vandløb, smat, sand og generelt bare vådt og snasket. Under de betingelser var det imponerende at SAK77s Malthe Bøgebjerg leverede en ottendeplads. I forhold til NM i 2021 var der fremgang på alle parametre: Ottendepladsen var otte placeringer bedre end sidste år, og Malthe var kun 40 sekunder efter vinderen (80 sek. sidste år). Og i år var Malthe bedste dansker og således anfører på Danmarks landshold, som vandt bronze i holdløbet.
NM-løbet var det første i en hektisk konkurrenceperiode. Om 14 dage venter DM-cross i Korsør, hvorefter landsholdet til EM-cross udtages.
EM løbes i Torino den 11. dec., og i SAK77 håber vi at få både Malthe og Martin Skytte Glerup udtaget til EM. Martin er på vej tilbage efter en grim forstuvning i foden for tre uger siden.