Spring til indhold

Julklappsjakten

Julklappsjakten er nok Skandinaviens største indendørs atletikstævne for aktive i alle aldre. Gennem en lang årrække har det været en fast tradition, at SAK 77 sender en hel busfuld af atleter, trænere og forældre til Gøteborg den første weekend i december, og i år bliver ingen undtagelse.

Har man været med før er man ikke i tvivl om, hvorfor man absolut må med igen. Har man ikke være med tidligere, eller trænger man lige til at blive mindet om, hvorfor man skal med igen, så kan man i videoen herunder høre tre af de tidligere deltagere Tilde, Enya og Luka fortælle lidt om, hvad man kan opleve på turen.

Vi plejer at være op mod 60 deltagere fra klubben og vi kører derop i egen bus, som også følger med til Gøteborg. Overnatning foregår på et nærliggende meget fint vandrehjem. Atletikhallen er noget man kun drømmer om at se i Danmark og så er atletik altså bare stort i Sverige. Arrangørerne har fuldstændig styr på alt og det hele foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære. ALLE kan være med uanset niveau. I SAK 77 er Julklappsjakten i lige så høj grad en social begivenhed som et seriøst atletikstævne.

Skynd dig at blive tilmeldt her

Yderligere information hos Per Mortensen tlf. 23 60 77 21, mail percmortensen@outlook.dk