Spring til indhold

Årsmøde 2021

Januar er traditionelt rammen for klubbens årsmøde. Sådan skal det også være i år, men det bliver lidt anderledes end det plejer at være.

Gennem en årrække har vi haft enorm success med at kombinere det mere formelle årsmøde med pokalfest og en tur i svømmehallen for alle de yngre medlemmer. Det har betydet langt over 100 deltagere gennem de seneste mange år. Sådan kan det desværre ikke lade sig gøre at afholde årsmødet i år grundet de nuværende restriktioner for at forsamles.

Det skal imidlertid ikke forhindre afholdelse af årsmødet, så i år mødes vi istedet digitalt

Tirsdag den 26. januar kl. 19.00

Som det fremgår af indbydelsen, så er der trods situationen stadig rigtig mange spændende ting vi skal have snakket om og kigget på, så der er al mulig god grund til at tilmelde sig årsmødet alligevel.

Helt konkret kommer mødet til at foregå via Teams, og når du tilmelder dig får du vejledning i, hvordan dét foregår, hvis du ikke lige er blandt de mange, der efterhånden er blevet vant til at benytte denne platform.

Det er derfor vigtigt, at du hurtigst mulig sender en e-mail til info@sak77.dk med dit navn og besked om, at du tilmelder dig årsmødet. Så modtager du en bekræftelse på e-mail med et link til mødet.