Spring til indhold

Årsmødet i fotos: Seks pokaler og en masse diplomer

Årets seks pokalmodtagere i SAK77: Bagest fra venstre Thomas Krejberg (Årets SAK77-medlem), Christoffer Gissel (Årets præstation), Line D. Andersen (Årets fund over 18 år) og Kristian Svenstrup (Årets fund under 18 år). Forrest fra venstre er det Amalie Ravn (Årets ungdomsmedlem) og Alma Qvortrup (Årets udvikling).

Tre piger og to drenge – og en dedikeret træner.

Sådan blev årets seks pokaler fordelt på SAK77’s årsmøde. Den traditionsrige uddeling af pokalerne samt DAF’s pointnåle og tilhørende SAK-diplomer havde igen i år trukket mellem 50 og 60 af SAK77’s aktive børn og unge til Themhallerne. Og måske hjalp det også lidt på interessen, at der var gratis svømmehal og middag bagefter…

Sådan gik det i år:

Pokalen for “Årets præstation”, der er uddelt siden klubbens første generalforsamling i 1978, gik til junioren Christoffer Gissel (årgang 2001) for sin ihærdige jagt på en landsholdsplads på 400 meter hæk. Jagten lykkedes, Christoffer var med landsholdet i Norge og leverede en flot PR på 59,44 sek., da det gjaldt på dagen. Christoffer vandt også DMU-titlen i D19 på distancen, og desuden har Christoffer i 2019 været en stærk og alsidig hjørnesten på klubbens DT-hold.

Pokalen “Årets ungdomsmedlem”år gik til Amalie Ravn, som netop er rykket op i 14+-gruppen. Et stort talent og “et snakkehoved, som I skal glæde jer til,” advarede og opmuntrede hendes træner Per Fløjgaard trænerne i ældste træningsgruppe.

“Årets fund over 18 år” gik til højdespringeren Line Damsgaard Andersen, der i 2019 nåede 1,64 meter, men har ambitioner om meget mere – og højere.

“Årets fund under 18 år” gik til Kristian Svenstrup. Primært for en flot DMU-sølvmedalje i spydkast i D15, men også for en lang række flotte og lovende resultater i alt fra trespring til 800 meter.

“Årets udvikling” gik til Alma Qvortrup, mens Thomas Krejberg – træner og mentor i ældste gruppe fik pokalen som “Årets SAK77-medlem”. “En regulær blæksprutte, der er overalt,” som trænerkollega Morten Blumensaat sagde i sin pokaltale.

Trænerne Rune Rober og Line D. Andersen sammen med nogle af de aktive børn i 6-9 års gruppen.
Frederikke Fløjgaard og Christine Bjerre Jensen havde styr på 10-11 årsgruppen…
…og Per og Per – Fløjgaard og Mortensen samt Karen Toft kunne lige holde orden på de 12-13-årige.
Den største gruppe var 14+ og 16+-gruppen, som sammenlagt på årsmødet talte over 30 aktive. Her er de sammen med trænerne Bo Transbøl, Thomas Skaarup, Thomas Krejberg, Morten Blumensaat og Søren Munch.

Udover pokalerne aflagde trænerne i de enkelte træningsgrupper rapport om året, der gik. Og så blev der uddelt over 80 diplomer og et hav af DAF’s guld-, sølv- og bronzenåle.