Spring til indhold

Line udtaget til NM cross

[kc_row use_container=”yes” _id=”690751″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”143495″][kc_column_text _id=”639847″]

Line Brandt Pedersen, SAK 77, er én af blot tre kvindelige seniorløbere, som er udtaget til at repræsentere Danmark ved de nordiske mesterskaber i cross i Finland den 10. november.

Efter søndagens fornemme andenplads i første runde af Croos Nationals i Roskilde var det med spænding at Line og resten af klubben ventede på at se navnene på de udtagne løbere til de kommende nordiske mesterskaber i cross. Det var nemlig ikke på forhånd afgjort, hvor mange løbere, der ville blive udtaget i de enkelte kategorier.

Der endte med kun at blive udtaget tre kvindelige seniorer. Det blev søndagens vinder af cross nationals, Simone Glad, Sparta, Danmarks i øjeblikket vel nok største atletiknavn Anna Emilie Møller og så altså vores egen Line Bandt Pedersen.

Som bekendt var Line også iført nationaldragten under den fantastiske løbefest ved VM Cross i Århus i foråret. Siden har Line udelukkende koncentreret sig om sin triatlon-karriere, hvilket bl.a. førte til titlen som europamester på ironman-distance i hendes aldersgruppe.

Nu er der imidlertid fuld fokus på cross-sæsonen go det første mål er nået med udtagelsen til de nordiske mesterskaber. Næste mål kunne jo så passende være at få mulighed for at trække i nationaldragten igen når det 8. december går løs med europamesterskaberne i cross i Portugal.

Læs mere om NM cross og se de øvrige udtagne løbere her

Man må give alt hvad man har, hvis man vil udtages til internationale mesterskaber.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]