Spring til indhold

Invitation til en pigedag med Sara Slott

SAK77’s piger møder Danmarks største atletiknavn til en snak om de ting, der optager unge piger. Og mor og søster er også inviteret…

Danmarks største internationale atletiknavn, Sara Slott Petersen, har været gennem de fleste af de prøvelser, man kan komme ud for som pige og kvinde i elitesport. Et kæmpetalent som 14-årig, der blev til en ung kvinde og mor, samtidig med at hun udviklede sig til en hækkeløber i verdensklasse – kronet med OL-sølv på 400 meter hæk ved i Rio i 2016 og EM-guld samme år. Undervejs har der været skuffelser og glæder, opture og nedture, og de erfaringer vil hun gerne dele med SAK77’s piger.

SAK77 ønsker med dette arrangement – og med Saras hjælp – at kunne sætte ord på de ting, som optager og fylder unge piger: Kroppens udvikling, følelser og drenge, uventede tanker, forventninger og pres. Alt for mange piger stopper med at dyrke sport, når de når til denne periode i deres liv, og SAK77 vil gerne imødegå denne tendens ved at give vores piger nogle redskaber til at håndtere tanker, følelser og fysisk udvikling.

Det kan være akavet og uvant at tale om, og derfor har SAK77 valgt, at det foregår i en forsamling, hvor der kun er piger og kvinder. Vi vil samtidig gerne gøre dette til et familie-anliggende, og derfor er alle mødre og søstretil pige-medlemmer i klubben også inviteret – og vi synes virkelig, at I skal tage med! Aldersgrænsen er 10 år.

Hvornår: Lørdag den 25. maj 2019 kl. 14.00-18.30

Hvor: Vi mødes omklædt på Silkeborg Atletikstadion

Praktisk: Mød omklædt til let træning – også mor og lillesøster. Efter træning skifter vi hurtigt tøj (bare en tør t-shirt) og går op i Skyttehuset, hvor vi arrangementet fortsætter.

Mad og drikke: Vi slutter arrangementet i Skyttehuset med fællesspisning inkl. drikkevarer. Husk drikkedunk med væske til træningen.

Betaling: Gratis – SAK77 sponsorerer arrangementet

Tilmelding: via ”Stævnetilmelding” på www.sak77.dk– åbner tirsdag den 7. maj. Kun én tilmelding per familie – medlemmer kan tilmelde søstre og mødre i kommentarfeltet.