Spring til indhold

SAK77 har Danmarks tredjebedste leder

DAF-formand Karsten Munkvad klar til at afsløre vinderen af kategorien Årets Leder.
Tredjepladsen blev fejret ved festmiddagen, der fulgte efter DAF Awards. Fra venstre sportschef Søren Munch, Frederikke Fløjgaard og farmand Per, og til højre Morten Blumensaat.

Han vandt ikke, men blev nummer tre, men for os i SAK77 var det alligevel noget af en sejr, at U14-sportschef Per Fløjgaard røg med i finalen, da Årets Leder skulle udpeges ved Dansk Atletik Forbunds årsmøde i Nyborg lørdag den 27. oktober.
Blandt de mange nominerede var tre kandidater nået frem til finalen, og udover Per var det to af landets mest kendte atletikledere. Vinder blev Knud Høyer, formand for DAFs Master-komité, mens Rene Kvist fra Randers Freja, som mange i SAK77 kender fra utallige stævner, blev nummer 3.
Men selvfølgelig var det Per, det var den bedste – det ved vi alle i SAK77…