Spring til indhold

Julklappsjakten 2018

Gennem en årrække har Julklappsjakten i Gøteborg været et af sæsonens højdepunkter i SAK 77. Det gigantiske indendørsstævne er både sportsligt og ikke mindst socialt en af de største årlige begivenheder i klubben.

Igen i år sender vi en hel bus fuld af unge SAK 77-atleter en tur over Kattegat den første weekend i december (30. november – 2. december).

Turen starter fredag den 30. november og omfatter bustur, færgeoverfart fra Frederikshavn, overnatning bespisning fra lørdag morgen til søndag middag, hyggetur til Lisaberg Forlystelsespark lørdag aften samt naturligvis deltagelse i stævneaktiviteterne hele weekenden. Med et solidt tilskud fra klubben kan prisen pr. deltager holdes nede på kr. 975,-

Der er reserveret bus og overnatning til 60 personer og der bliver rift om pladserne. Pladserne tildeles efter “først-til-mølle” princippet, så det er bare om at komme udad startblokkene og få sig meld til.

Tilmelding foregår på nedenstående tilmeldingsblanket, som også vil være at finde på stadion til træning.

Spørgsmål vedrørende turen kan rettes til Per Mortensen tlf. 2360 7721, mail percmortensen@outlook.dk