Spring til indhold

Almindsø-stafetten satte rekord på mange måder

Starten er gået til en af de mange klasser – i år var det med nyt og forbedret start- og målområde samt live-tv. Jo, Almindsø-stafetten følger med tiden…

Støvet har lagt sig, og Almindsø-stafetten 2018 er vel overstået. Med 3.031 gennemførende deltagere blev stafetten det største arrangement i løbets 36-årige historie, hvilket er ret exceptionelt i en tid, hvor rigtig mange motionsløb lider under stærkt faldende deltagerantal.

Sportsligt blev det også en stor success for SAK 77. For første gang i mere end 20 år (!) lykkedes det for klubbens eget hold at vinde herreklassen. Holdet bestående af Markus Kirk Kjeldsen, Robin Ostenfeldt, Malthe Bøgebjerg og Aksel Lylloff Qvortrup var med den samlede tid 55.28 min. mere end to og et halvt minut foran nærmeste forfølgere og med tiden 12,25 min. var Markus samtidig aftenens hurtigste individuelle løber.

Også i den ældste pigegruppe fra 12-16 år var der SAK 77-sejr til et hold bestående af Christine Jensen, Alberte Kilsmark og Mathilde Herskind.

Men for rigtig mange er Almindsø-stafetten først og fremmest en hyggelig aften ved søen i godt selskab med venner, kolleger, naboer eller skolekammerater. Igen i år var vi utroligt heldige med vejret, og det blev til en fantastisk sensommeraften med en perfekt blanding af motion og hygge.

Der blev trukket store veksler på klubbens mange frivillige, som for en stor dels vedkommende havde været i sving hele weekenden under DM-mangekamp (11.-12. aug.), men igen viste flokken af aktive, forældre og andre med tilknytning til SAK 77 sig som en fantastisk enhed, som bare fik afviklet hele arrangementet til topkarakter og efterfølgende har høstet mange roser fra alle sider.

Almindsø-stafetten er klubbens økonomiske livsnerve, og efter et veloverstået arrangement kan klubbens kasserer igen sove nogenlunde roligt.

Her er kan man finde samtlige resultater og andet info fra årets stafet.