Spring til indhold

Er du 10-17 år – og vil du med til DGI’s landsstævne?

SAK77 sender også i år et hold til DGI’s kendte landsmesterskaber i atletik – i år den 17.-19. august i Nyborg.

Hvis du ikke kender DGI-stævnet, så skal du vide, at det er to dage med atletik, sjov og hygge med dine atletikkammerater og atletikunge fra andre klubber. SAK77 stiller som sædvanlig op på DGI Midtjyllands hold, hvilket vil sige, at vi repræsenterer Midtjylland sammen med blandt andre Herning og Stoholm. Og et af de sjove indslag plejer at være den afsluttende stafet, der som regel er en 20×200 meter, hvor Midtjyllands-holdet dannes på kryds og tværs af klubber.

Bemærk, at det i år ikke er nødvendigt at tilmelde sig inden sommerferien, men først den august.- Men hvis du har besluttet, at du skal med, så tilmeld dig hellere med det samme.

Herunder er tilmeldingssedlen:

DGI Atletik landsmesterskab Ude 2017..