Spring til indhold

Velkommen til en ny indesæson

Der er nye trænere, et spændende børnetrænerkursus og store planer på bedding i den indesæson i Silkeborg Atletikhal, der åbnede mandag den 23. oktober.

Trænere: SAK77’s store trænergruppe har en kontinuerlig udskiftning, og også op til indesæsonen er der gamle, der er gået, og nye der kommer til.

6-9 år: Vi siger mange tak for indsatsen til årets løb til Emilie Pedersen, Signe Skov Jensen og Maria Knudsen, der enten i løbet af året eller her i efteråret er stoppet med at træne gruppen. Det nye trænerteam består af Line Damsgaard Andersen, Markus Kirk Kjeldsen og Frida Selmer, som alle har gennemgået DAF’s børnetrænerkursus i oktober.

10-11 år: Her fortsætter Michael Seindal, Frederikke Fløjgaard og Freja Jensen som trænere, og de suppleres fremover også af Ralf T. Søndergaard. Både Ralf, Freja og Frederikke deltog i børnetrænerkurset.

12-13 år: Den dynamiske duo, Per Mortensen og Per Fløjgaard, fortsætter deres gode arbejde og er i vinterens første halvdel hjulpet af Karen Toft.

14-15 år: Her fortsætter Emilie Vejlgård, Thomas Skaarup og Anne-Sofie Herskind som trænere.

16+: Morten Blumensaat, Thomas Krejberg og Dorte Østergård (fys) fortsætter, mens Søren Munch primært vil tage sig af vinterens træning udendørs.

Børnetrænerkurset: Fredag-lørdag i uge 42 va SAK77 vært for Dansk Atletik Forbunds (DAF) børnetrænerkursus i Silkeborg Atletikhal. Klubben havde hele ni kursusdeltagere med, og dertil kommer tre antal udenbys kursusdeltagere. Kurset blev afviklet af to af DAF’s erfarne kursusledere, og samtlige ni SAK’ere, der deltog, er nu certificerede DAF-børnetrænere.

Flytning af rekvisitter: Efterårsferien – uge 42 – blev brugt til at flytte madrasser og rekvisitter. Kommunens folk tog det tunge og hårde med madrasser, hække etc., og i efterårsferien tog en gruppe på 14 behjertede sjæle benene på nakken og fik indrettet Silkeborg Atletikhal på under to timer.

Træningstider: Der er ikke de store ændringer, dog skal de mindste, 6-9 år, ligesom forrige vinter træne tirsdag og torsdag kl. 17-18. Se vinterens træningstider her.

Der arbejdes desuden intensivt med en samlet arrangementskalender for vinteren, der dækker alle træningsgrupper, og et nyt trænings-samarbejde mellem aktive og trænere i 14-15 år og 16+-gruppen er også under opsejling.