Spring til indhold

Atletikskole 1.-4. juli 2024

 Atletikskolen er et sommerferietilbud for børn og unge fra 7 år. Atletikskolen er åben for alle, så du behøver ikke at have dyrket atletik tidligere for at deltage. 

Atletikskolen foregår over fire dage (mandag til torsdag) med masser af løb, spring, kast, leg og sjov, hvor du vil blive udfordret. Nogle af SAK77’s egne dygtige atleter vil være instruktører. Som noget nyt arrangerer vi – med forbehold for dårligt vejr – overnatning fra onsdag til torsdag for de, som har lyst. 

Måske har din bedste ven eller veninde også lyst til at prøve atletik? Måske er det nu det skal afgøres, hvem der er hurtigst? 

Alt hvad det kræver er, at du kommer i tøj, som du kan bevæge dig i og sko, der er egnede til løb. Og så skal du naturligvis klæde dig på efter vejret. Medbring også en madpakke. 

Prisen for at deltage er kr. 600,- som foruden selve atletikskolen også dækker frugt og vand hver dag, en t-shirt samt mad i forbindelse med. overnatning. Beløbet indbetales samtidig med tilmeldingen og kan enten ske til kontonr. 9225 4585701128 eller via MobilePay på 39078. Husk at angive barnets navn samt Atletikskole ved indbetaling. 

Tilmelding kan ske på her. Her skal du angive barnets navn, alder samt forældres navn og tlf.nr. 

Sidste frist for tilmelding er den 15. juni. Vær opmærksom på, at der er deltager-begrænsning på 40 deltagere – efter først-til-mølle-princippet.