Spring til indhold

Nytåret blev fejret med gode champagneløb

Af Markus Kirk Kjeldsen

Champagneløbet i Silkeborg nytårsaftensdag var en god dag for SAK77’s løbere.

Først og fremmest vandt Robin Ostenfeldt kvartmarathon (10,6 km) i tiden 37,09 min., stærkt efterfulgt af Martin Merilld Hansen, som kommer ind knap et minut efter. Sebastian Mouritzen og Benjamin Garsdal løber også et godt løb og kommer ind i tider på hhv. 41:53 og 45:32.

På 5 km distancen, som rent faktisk var 5,12 km, løb Malthe Bøgebjerg i strålende 17,17 min., mens jeg kom ind i tiden 16,12 min. Vi hiver også både første- og andenplads med hjem, samtidig med at Elisabeth Lindrup Nielsen, under dæknavnet Martin Brogaard, imponerer med 19,04 min efter at have stået op kl. 5 (der hvor nogle andre går i seng) og cyklet i 2 timer.

Derudover har Martin Glerup løbet exceptionelt hurtigt på 10 km til nytårsløbet i Odense og kommet ind i tiden 34,20 min.

Fem af SAK77’s syv deltagere i Champagneløbet i Silkeborg: Fra venstre Robin Ostenfeldt, Malthe Bøgebjerg, Elisabeth Lindrup nielsen, Sebastian Mouritzen og Markus Kirk Kjeldsen. Benjamin Garsdal og Martin Merrild Hansen var inde og hente champagne…

Martin Glerup satte personlig rekord med næsten 40 sekunder ved nytårsløbet i Odense. Derfor det store grin…