Spring til indhold

Vild og kold udestart: Næsten 100 på stadion

Per Fløjgaard, SAK77’s sportschef indtil 13 år, fik æren af at byde velkommen til endnu en udendørssæson på Silkeborg Atletikstadion.

Af Søren Munch, sportschef 14+ / 19.04.2017

Hvis man skal dømme efter den første træningsdag på Silkeborg Atletikstadion, går SAK77 en stor udendørssæson i møde.

Næsten 100 aktive i alle aldre, ledere, trænere og forældre var mødt op for at hejse flaget, som traditionen foreskriver. Flaget var desværre låst inde i en container, og i stedet kunne de mange forsamlede nyde en velkomst og peptalk fra sportschef/-14 år Per Fløjgaard.

Han præsenterede klubbens træningsgrupper, som i det seneste år er vokset voldsomt i størrelse. Ikke mindst grupperne 12-13 år og 14-15 år fylder godt i landskabet, og mange var mødt frem i går, selvom en del først havde den første “rigtige” træningsdag dagen efter.

Vi sagde også goddag til en ny træner, Line Damsgaard Andersen, som er blevet børnetræner for 6-9-årige i stedet for Emilie Pedersen, der tager en pause.

Det fylder godt i landskabet, når henved 100 atletikbørn og -unge, forældre, trænere og ledere samles på Silkeborg Atletikstadion.

Michael Seindal, træner for 10-11 år, demonstrerer løbeskoling for en kombination af 6-9 årige og 10-11 årige. Klubbens nye børnetræner, Line Damsgaard Andersen, kigger imponeret på.